2019 -2020: Gedichten van Rilke op muziek door Stefaan Vanheertum & World Choir Games 2020

In november legt Arabesk zich toe op 3 gedichten van  Rilke die door Stefaan Vanheertum op muziek gezet zijn:   'Der Panther', 'Die Flamingos' & 'Papagaienpark'.  Het wordt een heus muzikaal project met bijbehorende cd-opname. Op zaterdag 9 november worden de 3 liederen achter gesloten deuren opgenomen. 

Op zondag 10 november kun je ze live beluisteren tijdens het concert Kaleidoscoop II, een concert met composities van Stefaan Vanheertum. Naast Arabesk kunt u ook het Oikos Strijkkwartet en het Kugoni Trio aan het werk horen. Het concert gaat door om 20u in de Sint-Stephanuskerk in Melsen (Merelbeke).

Tickets kosten €15 en zijn te bestellen via stefaan.vanheertum@telenet.be.

In juli 2020 gaan in Vlaanderen de World Choir Games door, zeg maar de Olympische spelen voor koren in binnen- en buitenland. Ook hier neemt Arabesk met veel enthousiasme aan deel. We nemen daarbij deel aan de Open Competition met tal van mooie muziekcreaties en verzorgen ook een vriendschapsconcert met een ander (buitenlands) koor. Houd onze website en facebookpagina in het oog! Verdere info volgt ongetwijfeld in 2020!

© 2019 by Arabesk. Proudly created with Wix.com